سال گذشته «همه ايراني‌ها» فقيرتر شدند
بورس و اوراق بهادار، بازاریابی داخلی و خارجی، اقتصادی، مدیریت، بازرگانی، قوانین امور گمرکی
تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
سال گذشته «همه ايراني‌ها» فقيرتر شدند
سه شنبه 20 اسفند 1392 ساعت 1:42 | بازدید : 663 | نویسنده : حمید | ( نظرات )

انقباض اعتباری بنگاه‌های کوچکتر بیشتر زیان اعتباری می‌بینند.
 وی افزود: متوسط رشد بهره‌وری 7/.- بوده است و این یکی از دلایل عطش بنگاه‌ها به جذب نقدینگی است و باید توجه داشته باشیم که هرچه انحصار بیشتر باشد کاهش بهره‌وری شدیدتر می‌شود و هرچه سایز بنگاه بزرگتر باشد رشد بهره‌وری پایین‌تر است.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی  کشور گفت: 74 درصد از بهای تمام شده محصولات صنعتی و تولیدی مربوط به مواد اولیه، 14 درصد مربوط به نیروی کار و 5 درصد مربوط به منابع مالی است و این در حالی است که 80 درصد هزینه بنگاه‌ها برای تخصیص منابع بانکی زیر قیمت تورم بوده است.
 نیلی گفت: نرخ حقیقی ارز در ایران دائماً پایین بوده است یعنی به بنگاه‌ها علامت داده‌ایم که به سمت واردات بروند و این در حالی است که نیروی کار را گران کرده و سرمایه را ارزان کرده‌ایم یعنی به بنگاه‌ها اعلام کرده‌ایم به جای استخدام نیروی انسانی به سمت استخدام سرمایه حرکت کنند، باید این اصل مهم را در نظر داشته باشیم که در اقتصاد قیمت‌ها سخنرانی می‌کنند نه چیز دیگر.
 وی افزود: رشد موجودی انبار بنگاه‌ها بالاتر از تورم بوده است و دلیل آن افزایش تورم و پیش‌بینی ناپذیری تورم است.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی به بدهی ماندگار تبدیل شده است و این خیلی بد است و عمده بدهی صورت گرفته مربوط به مسکن مهر است و بدهکارترین بانک‌ها به بانک مرکزی، بانک مسکن و بانک صنعت و معدن است.
 وی افزود: باید 80 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی کوچکتر شود و قدرت تسهیلات دهی بانک‌ها افزایش پیدا کند چرا که بانک‌های ما 90 هزار میلیارد تومان بیش از توان، تسهیلات ارائه مي‌دهند و بنیادی‌ترین مشکل بازار اعتبارات بانکی عدم تعادل است یعنی وقتی نرخ سپرده و نرخ تسهیلات کاهش پیدا می‌کند، معنای آن این است که ورود سپرده کند و خروج تسهیلات تند شود.
 وی افزود: 73 درصد تسهیلات بانکی در دهک 10 بنگاه‌هایی است که بیشترین دارایی را دارد یعنی 10 درصد بنگاه‌ها به اندازه 70 درصد بنگاه‌های دیگر تسهیلات دریافت کرده‌اند و این 10 درصد عمدتاً بنگاه‌های بزرگ با بهره‌وری پایین هستند که در این شرایط می‌توان گفت بنگاه‌های بزرگ تبدیل به سیاه چاله شده‌اند یعنی آنقدر بزرگ شده‌اند که همه چیز را جذب می‌کنند اما بهره‌وری آنها پایین است.
 رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: متأسفانه در بازار ریال دماسنج نداریم و بازار متشکل ریالی از بین رفته است و با تعیین نرخ دستوری سود تسهیلات، امکان کشف قیمت از بین رفته است.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در بخش ديگري از سخنانش نيز گفت: نباید مبنای تغییر نرخ سود سپرده‌های بانکی را تورم گذشته قرار داد، بلکه باید پیش‌بینی تورم سال آینده ( 25 درصد) را مبنای تغییر نرخ سود قرار دهیم. برهمین اساس، این نرخ در سال آینده باید بالای 25 درصد باشد.


معوقات بانکی ۷۰ هزار میلیارد تومانی شفاف‌ شود
در هفته گذشته آمارهایی بین 70 هزار میلیارد تومان تا ۱۰۰هزار میلیارد تومان در خصوص معوقات بانکی منتشر شده است و گفته می‌شود 50 هزار میلیارد تومان آن مربوط به سال گذشته است. رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: باید مشخص شود که چه میزان از این 70 هزار میلیارد تومان اصل و چه مقدار سود و جرایم بانکی است؟ این معوقات بانکی چقدر به بخش خصوصی واقعی کشور و بخش تولیدی کشور مربوط می‌شود؟ وی افزود: اکثر واحدهایی که معوقات بانکی دارند به دلیل شرایطی است که برای آنها اتفاق افتاده است و خودشان نقشی نداشتند البته حتماً کسانی هم بوده‌اند که از این شرایط سوء استفاده کرده‌اند، برخورد با این دو گروه باید متفاوت باشد لذا از وزیر اقتصاد می‌خواهیم تا پیشنهادهاي اتاق در این مسئله را به مرحله عمل درآورد.


|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


مطالب مرتبط با این پست






























می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
نظر سنجی

چه مطالبی را با توجه به اینکه وبلاگ اموزشی است نیاز است بیشتر به آن بپردازیم متشکرم

آرشیو مطالب
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 891
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 109

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 397
:: باردید دیروز : 216
:: بازدید هفته : 2141
:: بازدید ماه : 9400
:: بازدید سال : 9400
:: بازدید کلی : 187964